Ценење

Одбери го твојот план.

Објави ги своите страсти на свој начин. Дали би сакале да ги споделите вашите знаења, искуства или најновите новости.

За поединци

50% Попуст

Lite

$9.99

Месечно.

5 часа/месец

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$24.99

Месечно.

40 часа/месец

Lite

$4.99

Месечно.

5 часа/месец

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 59,95 американски долари

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$12.49

Месечно.

40 часа/месец

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 149,95 американски долари

За мали тимови.

small team workers

30 долари месечно (50% попуст на годишни плаќања)

50 часа/месец/член

Централизиран билинг

Користење или седиште базирани ценовни

За претпријатијата

enterprise workers

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Целосна листа на карактеристики

Транскрипција Google Drive, OneDrive и Dropbox Files with a Link

Снимај и препиши во живо на 100+ јазици

Превод на 100+ јазици

Препиши YouTube видеа со линк

Пребарување и снимање на репродукција

Препиши ги претходно снимените датотеки

Извоз како TXT, SRT, Збор или обичен текст

Соработувај со твојот тим.

Достапни во Web, iOS и Android

Препиши WhatsApp пораки со линк

Креирајте слики од видео

Уредлив текст и говорник Tags

Креирајте папки за да ги организирате вашите датотеки

Репродукција во забавен каданс додека се уредува

Идентификација на повеќе говорници

Automatic Bot that Joins Your Zoom, Google Meet и Microsoft Teams состаноци

Што вели клиентот?

4.8/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Да, вашата претплата ќе се обнови автоматски ако не ја откажете вашата претплата. Можете да ја откажете вашата претплата секогаш. За да ја откажете вашата претплата одете на мојата сметка и кликнете на Билинг, таму можете да ја откажете вашата претплата. Едноставно е толку едноставно. Доколку сте биле претплатени преку App Store или Play Store ве молиме да управувате со вашата претплата преку вашата App Store или Play Store сметка.

Постојат повеќе причини за грешки во плаќањето. Прво, ве молиме користете visa или Mastercard кредитна картичка. Дебитните картички или AMEX предизвикуваат грешки. Второ, осигурајте се дека имате доволно рамнотежа и дека вашата кредитна картичка е отворена за меѓународни онлајн плаќања. Ако сеуште добивате грешки, ве молиме да ја преземете нашата мобилна апликација и да ја пробате вашата исплата преку App Store или Play Store. Погрижете се да се логирате со истата поштенска адреса.

Прифаќаме кредитна картичка од нашата веб-страница, но имаме и мобилно плаќање преку App Store (iOS) или Play Store (Android). Ве молиме симнете ја нашата мобилна апликација за да се претплатиме преку App Store или Play Store.

Да, ако ви требаат уште минути, можете да ја надградите вашата претплата. За да го направите тоа, одете на страницата Моја сметка и кликнете на Картичката за наплата. Потоа, кликнете на копчето Проверка на претплата. Можете да го изберете планот што ви е потребен од табулатот кој се отвара. Системот автоматски ја надградува вашата сметка, а вие ја плаќате само разликата во цената.

Можете исто така да купите претплата ако имате месечен план. Ве молиме откажете ја претходната претплата со одење на страницата за наплата за да избегнете двојно наплаќање. Секој клиент се очекува да има најмногу една активна претплата во секое време.

Можете да ги користите вашите минути за еден месец од денот кога ќе платите. Неискористен минута ќе истече по еден месец. Откако вашата претплата ќе биде обновена, вашите минути ќе бидат додадени автоматски.

Ве молиме прво одберете го планот за претплата, напишете го купонот и кликнете на копчето за откупување. Ве молиме проверете го делот за детали за плаќање во близина на копчето Subscribe за да видите дали вашиот купон е применет, потоа потврдете ја вашата кредитна картичка и завршете ја трансакцијата.