Како да конвертирате Mp3 во текст? (Упатство)

Transkriptor 2021-05-18

Пријавете се!

Првиот чекор е да се регистрирате за Transkriptor . Вашиот бесплатен пробен период ќе започне. Сега можете бесплатно да конвертирате mp3 во текст!

Поставете ја вашата mp3 датотека.

Ние поддржуваме широк спектар на формати, а mp3 е секако еден од нив!

Оставете ни ја транскрипцијата.

Транскриптор автоматски ќе ја транскрибира вашата mp3-датотека за неколку минути. Кога вашата нарачка ќе заврши, ќе добиете е-пошта со известување дека вашиот текст е подготвен.

Уредете и извезете го вашиот текст

Најавете се на вашата сметка и наведете ги завршените задачи. Конечно, преземете ги или споделете ги вашите датотеки во кој било формат што го сакате.

Совети за претворање MP3 во текст

Софтверот го разбира јазикот на вашиот влезен звук и го транскрибира во пишана форма. Transkriptor е корисна алатка за оние кои сакаат да ги претворат своите MP3 датотеки во текст или оние кои сакаат да користат услуга за транскрипција без да платат огромна сума пари. Процесот на транскрипција на аудио датотека со Transkriptor е лесно како 1-2-3. Така, сега не треба да инсталирате никакви апликации и можете да ги конвертирате вашите mp3 во текст за само неколку минути и со нула човечка вклученост. Сè што ви треба е вашиот микрофон и интернет конекција, кои се достапни на речиси секој уред овие денови. Треба само да ги следите овие чекори. Ако вашата аудио датотека не е MP3, слободно проверете го нашиот поддржан формат на нашата страница за поддршка. Ако имате различен формат на датотека, можете да ја конвертирате вашата датотека во mp3 со која било од следните алатки за конверзија на онлајн медиуми.
  • https://convertio.co/
  • https://cloudconvert.com/

Зошто Транскриптор?

Пренесувањето на товарот за рачно конвертирање mp3 во текст не само што го ослободува многу потребното време во вашиот зафатен распоред, туку и ви дава пристап до иновативни функции. Не е тешко да се најде вистинската програма за транскрипција, особено кога некој се издвојува од останатите. Transkriptor им помогна на стотици бизниси и поединци да го реализираат целосниот потенцијал што може да им го понуди конвертирањето mp3 во текст. Со врвни карактеристики по прифатлива цена, Transkriptor е вистинскиот потег за вашите деловни и индивидуални потреби. Посетете се денес за да разговарате со еден од членовите на нашиот тим за придобивките и следните чекори.

Пишувајте работи во движење.

Speech to text mobile app

Пристап од сите уреди. Претворете ги аудио датотеките во текст во iPhone и Android.

Погледнете што кажаа нашите клиенти за нас!

Ние им служиме на илјадници луѓе од која било возраст, професија и земја. Кликнете на коментарите или на копчето подолу за да прочитате повеќе искрени критики за нас.

Оценети одлично 4,4/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra.

Најчесто поставувани прашања за конверзија на MP3 во текст

Студентите можат да заштедат бескрајни часови работа кога ќе конвертираат аудио датотека во текст. Оттаму, тие можат да ги копираат и залепуваат најважните информации во датотеките. Тие можат да ги користат подоцна за ревизија за испити. Без оглед на тоа кој предмет го учите, ќе сфатите дека ова е една од најдобрите алатки што ќе ви помогнат да ги добиете оценките што ги заслужувате.

Најдоброто нешто за Transkriptor е тоа што можете да му пристапите од каде било и од кој било уред со пристап до интернет. Корисникот треба само да ја подигне датотеката и да почека неколку секунди за да заврши процесот на конверзија.

Transkriptor е онлајн услуга за конверзија на датотеки што ги конвертира скенираните документи во текст. Тоа е одлична алатка за луѓе кои треба да ги претворат своите датотеки во текстуален формат, но не сакаат да поминуваат часови скенувајќи ги еден по еден.

Сподели пост

Говор на текст

img

Transkriptor

Конвертирајте ги вашите аудио и видео фајлови во текст