Transkriptor за бизнис

Поттикнете ја вашата бизнис комуникација и продуктивноста на вашиот тим со Transkriptor бизнис.

Доверлив од 1.000+ тимови од целиот свет.

Пробај го бесплатно.

Земи ги забелешките од состанокот.

Transkriptor бот автоматски се приклучува на вашиот Google Meets, Microsoft Тимови и Zoom состаноци.

Транскрипција на интервјуа

Снимајте било кој разговор со муштериите и добијте транскрипција на разговор.

Претвори видео & аудио во текст

Добијте го транскриптот на било кое видео или аудио фајл на интернет со поместување на линкот на страницата во Transkriptor

Како тимовите користат Transkriptor?

Внатрешни состаноци

Интервјуа за истражување на пазарот

Состаноци на клиенти

Интервјуа со пациенти

Видеа и подкасти

Интервјуа за медиуми

img

Transkriptor обезбедува:

Соработка и лесно споделување

Состанок и снимање на екрани

Доделување/отстранување на лиценци

50 часа/месец/член

Централизирано наплаќање/фактура

Мерка Transkriptor Ентерпрајз!

Transkriptor Enterprise обезбедува напредни карактеристики кои се прилагодени за вашиот бизнис

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Контакт продажба
img

Како да се Transkriptor како мал тим?

ЧЕКОР 01

Пријави се или пријави се.

Прво кликнете на мојата страница на профилот за да влезете или да се регистрирате. Кога ќе се логирате на вашата сметка, ќе бидете насочени кон страницата на таблата.

ЧЕКОР 02

Надградба на бизнис членството

Кликнете на Додадете минути или Останати минути страници на Таблата. Најдете ја опцијата Бизнис и изберете го бројот на лиценцата што ја сакате. Завршете ја вашата исплата со кликнување на копчето Стартување. Честитки, сега сте член на Transkriptor бизнис.

ЧЕКОР 03

За Ентерпрајс Солушнс

Transkriptor Enterprise што барате, ако сте голема организација која има потреба од напредни карактеристики, админ контроли, дополнителна поддршка и интеграција на вашиот работен тек во размер. Transkriptor Ентерпрајз обезбеди напредни карактеристики кои се изградени по обичај за да се вклопуваат во вашето претпријатие. Ве молиме пополнете го формуларот на страницата Sales, нашиот тим ќе се јави до вас што е можно поскоро.

Дали си ентерпрајз?

img Контакт продажба