За психолози и доктори

Снимете и препишете ги интервјуата со вашите пациенти

Користете снимање состаноци напојуван со вештачка интелигенција за медицинска транскрипција, земање белешки и документација.

Medical voice recording to text

На кој му веруваат повеќе од 1.000.000 професионалци од целиот свет.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Зголемете ја ефикасноста на интервјуата со пациентите

Лекарите треба ефикасно да спроведуваат интервјуа со пациенти за да обезбедат исклучителна грижа. Транскриптор им нуди на здравствените работници како вас специјализирана услуга за транскрипција напојувана со технологија за вештачка интелигенција. Со нашето иновативно решение, можете да ги насочите интервјуата со пациентите, да обезбедите точна документација и да ја подобрите севкупната ефикасност.

medical interviews

Зајакнете ги вашите тераписки сесии

Со Transkriptor, можете да ги насочите вашите тераписки сесии и да се концентрирате на обезбедување квалитетна поддршка за вашите клиенти. Нашата технологија за транскрипција, напојувана со вештачка интелигенција, ги снима и транскрибира разговорите прецизно и во реално време, ослободувајќи ве од потребата да фаќате белешки рачно. Ова ви овозможува да останете присутни за време на сесијата и да создадете продуктивна и терапевтска атмосфера.

transcriber for psychologist

Трансформирајте го вашиот виртуелен медицински работен тек

Нашата платформа ефикасно работи со платформи за виртуелни состаноци, со што виртуелните интервјуа се одвиваат непречено. Без разлика дали користите платформи за телемедицина или софтвер за видео конференции за интервјуа, Transkriptor може да снима и транскрибира аудио. Ова го отстранува рачното земање белешки, овозможувајќи ви целосно да се концентрирате на ангажманот со вашите пациенти и да обезбедите одлична нега.

Безбеден и доверлив процес на транскрипција

Во здравствената индустрија, од клучно значење е да се даде приоритет на заштитата на доверливите информации на пациентите и да се обезбеди безбедност на податоците. Во Транскриптор, сериозно ја сфаќаме оваа одговорност и имплементиравме строги безбедносни мерки на нашата платформа. Можете да верувате дека сите виртуелни медицински интервјуа, снимки и транскрипти ќе останат безбедни и доверливи.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашите медицински интервјуа и максимизирајте ја вашата продуктивност со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor поддржува медицинска транскрипција.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor поддржува медицинска транскрипција.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ги вашите медицински интервјуа

Користете Transkriptor за медицинска транскрипција, земање белешки и документација.