За менаџери

Наполнете ги вашите менаџерски состаноци

Користете снимање на состаноци напојуван со вештачка интелигенција за земање белешки, увид и управување со тимот.

Use Transkriptor to take notes on meetings

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Водете автоматски белешки за состаноци со помошник за вештачка интелигенција

Асистентот на Transkriptor со вештачка интелигенција го рационализира процесот за менаџери како вас. Со нашиот помошник за вештачка интелигенција, можете без напор да управувате со состаноците, да се фокусирате на дискусијата и да донесувате информирани одлуки. Transkriptor автоматски се придружува, снима и транскрибира онлајн состаноци, зафаќајќи ги сите важни детали за вашата референца. Нема повеќе да земате исцрпни белешки или да се грижите за пропуштените информации.

Automatic meeting notes

Добијте увид со помошникот за вештачка интелигенција

Поедноставете ја тимската комуникација и добијте вредни сознанија без напор. Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за разговорите, видеата и гласовните снимки на вашиот тим и добивајте инстант одговори. Нема потреба повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Добијте веднаш одговори на вашите прашања, давајќи ви овластување да донесувате одлуки засновани на податоци и ефективно да го водите вашиот тим.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Управувајте со вашиот тим

Транскрипциите на Transkriptor обезбедуваат вредни сознанија за анализа и донесување одлуки. Имајќи пишани записници од вашите состаноци, можете брзо да ги анализирате трендовите, да идентификувате обрасци и да извлечете корисни информации. Ова ќе ви овозможи да донесувате информирани стратешки одлуки, да ги оптимизирате процесите и да носите позитивни резултати за вашиот тим и организација.

create team screen

Соработувајте со вашите колеги

Со Transkriptor, тимската работа е подостапна преку беспрекорна соработка и комуникација. Можете безбедно да ги споделувате записниците од состаноците со вашите колеги, обезбедувајќи дека сите се добро информирани и промовирајќи култура на транспарентност. Платформата на Transkriptor промовира ефективно споделување и соработка на информации, помагајќи му на вашиот тим да постигне заедничка цел.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот тим и максимизирајте ја продуктивноста и управувањето со тимот со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете го управувањето со вашиот тим

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки и соработка.