За тимовите за човечки ресурси и луѓе и култура

Поедноставете ги интервјуата за регрутирање

Користете снимање состаноци напојуван со вештачка интелигенција за транскрипција на интервјуа со кандидати. Рационализирајте го процесот на вработување.

Use Transkriptor to take notes on meetings

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Земете автоматски виртуелни белешки за состаноци

Поедноставете ги состаноците за човечки ресурси и земање белешки со автоматските виртуелни белешки за состаноци на Transkriptor. Дозволете Transkriptor да генерира точни резимеа на состаноците додека вие се фокусирате на разговорот. Фокусирајте се на кандидатите користејќи Transkriptor.

Automatic meeting notes

Интервјуа со кандидати за Supercharge

Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за интервјуа и дискусии за човечки ресурси и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Добијте ги одговорите што ви се потребни веднаш, овластувајќи го вашиот оддел за човечки ресурси да донесува информирани одлуки и да го рационализира процесот на регрутирање.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Интервјуа со кандидати за Supercharge

Олеснете ги интервјуата на кандидатите и максимизирајте ја ефикасноста со Transkriptor. Автоматизирајте ја транскрипцијата на интервјуто, прегледајте ги разговорите и добијте корисни сознанија за ефективно одлучување.

Recruitment interview

Управувајте со вашиот тим за човечки ресурси

Можете ефикасно да управувате со вашиот тим за човечки ресурси со сеопфатното решение за снимање и транскрипција на состаноци на Transkriptor. Нашата платформа ја рационализира соработката, дава вредни сознанија од транскрибираните интеракции и ви овозможува да давате конструктивни повратни информации. Подигнете го вашиот тим за управување со човечки ресурси со Transkriptor.

create team screen

Подобрете ја соработката во тимот за човечки ресурси

Олеснете ја соработката со човечки ресурси и споделувањето знаење со Transkriptor. Споделете транскрипции, поканете ги колегите да соработуваат и искористете сеопфатни белешки за состаноци. Со Transkriptor, вашиот тим за човечки ресурси може ефективно да соработува и да постигне извонредни резултати.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ги интервјуата за вашите кандидати

Рационализирајте ги процесите на состаноци на вашиот тим за човечки ресурси, заштедете време и обезбедете сеопфатна документација и анализа.