За поединци

Претворете аудио или видео во текст со вештачка интелигенција

Користете снимање на состаноци напојуван со вештачка интелигенција за правење белешки, увид и транскрипција.

Audio to text converter

Доверба од повеќе од 1.000.000 луѓе од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Снимајте глас и транскрипирајте

Зајакнете се со можностите за снимање и транскрипција на Transkriptor. Лесно снимајте го вашиот глас и претворете го во точен пишан текст. Препишете интервјуа, предавања или лични белешки и ослободете го потенцијалот на вашите гласовни снимки. Со Transkriptor, можете лесно да го снимите и транскрибирате вашиот глас, што го прави лесно достапен, може да се пребарува и корисен и за лични и за професионални цели.

voice note

Претворете го видеото во текст

Transkriptor им овозможува на поединците да ги претвораат видеата во пишан текст без напор. Поставете го вашето видео или споделете врска од YouTube, Google Drive или Dropbox, а Transkriptor ќе генерира точни транскрипции. Уживајте во конверзија без напор од видео во текст и оптимизирајте ја употребата на вашата содржина.

Add captions or subtitles to your videos

Земете автоматски белешки за состаноци со вештачка интелигенција

Дозволете нашиот асистент автоматски да се придружува, снима и транскрибира вашите онлајн состаноци, заштедувајќи ви драгоцено време и напор. Фокусирајте се на активно учество во дискусии и максимално искористување на вашите состаноци додека Transkriptor се грижи за бележењето. Максимизирајте ја продуктивноста, останете организирани и никогаш не пропуштајте важни детали со функцијата за автоматски белешки за состаноци на Transkriptor .

Automatic meeting notes

Добијте увид со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor

Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашите разговори, видеа и гласовни снимки и добивајте веднаш одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Дозволете му на помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor да ви даде брзи одговори на вашите прашања, давајќи ви овластување да донесувате информирани одлуки и да останете на врвот на вашите задачи. Со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor , насочете ја комуникацијата и подобрете ја вашата продуктивност во секојдневните задачи.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на себе и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

за мали тимови

$ 30 Месечно
  • 50 часа/месец/член
  • Централизирано наплата
  • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
  • Прилагодени интеграции
  • Пристап до API
  • Прилагоден домен
  • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ја вашата продуктивност

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки, снимање на увид и транскрипција.