За наставници и студенти

Автоматизирање на земање белешки за предавање

Користете снимање на предавања напојуван со вештачка интелигенција за земање белешки, увид и академско истражување.

Lecture Transcripiton

Доверба од повеќе од 100.000 академици и студенти од целиот свет.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Земете автоматски белешки за предавање

Асистентот за состаноци на Transkriptor со вештачка интелигенција го поедноставува процесот за учениците и наставниците. Дозволете му на нашиот асистент автоматски да се придружува, снима и транскрибира вашите онлајн предавања, дозволувајќи им на сите активно да учествуваат без оптоварување со белешки. Максимизирајте го ангажманот во дискусиите и учењето во училницата додека Transkriptor се грижи за бележењето.

Automatic meeting notes

Препишете интервјуа за истражување

Забрзајте го вашиот процес на истражување со решението за транскрипција на интервју на Transkriptor. Препишувањето интервјуа за истражување и извлекувањето вредни сознанија никогаш не било полесно со Transkriptor. Нашите способности за транскрипција ги поттикнуваат учениците и наставниците да ја насочат анализата на податоците и да поттикнат влијателни истражувања.

academic transcription

Учете со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor

Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за разговорите, видеата и гласовните снимки во училницата и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor , добијте брзи одговори на вашите прашања, давајќи им можност на учениците и наставниците да го подобрат искуството за учење.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Учете со гласовни белешки

Решението за транскрипција на Transkriptor ви овозможува ефективно да ги користите гласовните белешки. Можете да ги конвертирате вашите гласовни снимки во пишан текст, што го олеснува пребарувањето, споделувањето и организирањето. Оваа функција може да ги поттикне учениците и наставниците да прегледуваат, анализираат и извлекуваат суштински увиди од гласовните белешки, подобрувајќи го искуството за учење и настава.

voice note

Соработувајте со вашите колеги или пријатели

Транскриптор им олеснува на учениците и наставниците да соработуваат и да споделуваат знаење. Можете да споделувате транскрипции, да соработувате на проекти и да ја подобрите тимската работа со колегите или пријателите. Со карактеристиките за тимска соработка на Transkriptor, можете да ги поттикнете себе си и вашите врсници да постигнете академска извонредност преку ефективна соработка.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на учење со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете го вашето учење

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки, снимање на увид и академско истражување.