За медиумски тимови

Зголемете го создавањето на вашата содржина

Наполнете го вашиот медиумски работен тек со транскрипција на ВИ. Отклучете ја креативноста и подобрете ја продуктивноста.

Media transcription

Доверба од повеќе од 100.000 создавачи на содржини од целиот свет за да се доловат увидите од состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Земете автоматски белешки за состаноци

Со помошникот за состаноци на Transkriptor со вештачка интелигенција, сите од вашиот медиумски тим, подкастери и рекламни агенти можат целосно да се вклучат во состаноците без мака за рачно земање белешки. Нашиот асистент беспрекорно се придружува, снима и ги транскрибира вашите онлајн состаноци, осигурувајќи дека важните дискусии и креативните идеи се прецизно доловени и документирани.

Automatic meeting notes

Добијте увид во медиумите со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor

Поедноставете ја комуникацијата за медиумските тимови, подкастерите и рекламните агенти. Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашата медиумска содржина, епизоди од подкаст и рекламни дискусии и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да пребарувате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Добијте ги одговорите што ви се потребни веднаш, охрабрувајќи го вашиот тим да создаде привлечна содржина и да ги оптимизира стратегиите за рекламирање.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Автоматизирај транскрипција на поткаст

Transkriptor може да ви помогне да го зголемите ангажманот на публиката со вашиот подкаст со обезбедување транскрипции. Ова ќе ви помогне да допрете до поширока публика, да го подобрите разбирањето и да ја направите вашата содржина пооткрилива. Со Transkriptor, вашиот медиумски тим може да ја подобри пристапноста и влијанието на вашите напори за подкаст.

Podcast transcription

Генерирајте титл

Подобрете го вашиот ангажман на видео и искуството на гледачот со решението за генерирање преводи на Transkriptor. Ви овозможува да креирате прецизни преводи за вашите видеа, што ги прави попристапни и полесни. Со Transkriptor, вашиот медиумски тим може да направи револуција во своите способности за титлување видеа.

subtitle for videos

Управувајте со вашиот медиумски тим

Зголемете ја продуктивноста и тимската работа на вашата медиумска екипа со Transkriptor. Може да споделувате транскрипции, да поттикнувате размена на знаење и да ги поедноставите работните текови за да го направите создавањето содржина беспрекорно. Со Transkriptor, вашиот медиумски тим може ефективно да работи заедно и да постигне извонредни резултати.

create team screen

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно снимање состаноци, генератор на титл и решение за транскрипција. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зајакнете го вашиот медиумски работен тек

Користете го Transkriptor за автоматизирање на титлување, земање белешки, увид и транскрипција.