За маркетинг тимови

Револуционизирајте ги вашите маркетинг состаноци

Користете снимање на состаноци напојуван со вештачка интелигенција за правење белешки, увид и разбирање на гласот на вашите клиенти.

Use Transkriptor to take notes on meetings

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Водете автоматски белешки за состаноци со помошник за вештачка интелигенција

Дозволете им на сите во вашиот маркетинг тим активно да учествуваат и да придонесуваат со вредни сознанија без товарот на рачно земање белешки. Нашиот асистент автоматски се придружува, снима и ги транскрибира вашите онлајн состаноци, осигурувајќи дека сите маркетинг стратегии, креативни идеи и дискусии за кампањите се прецизно снимени и достапни за повикување.

Automatic meeting notes

Добијте маркетинг увид со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor

Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашите разговори, видеа и гласовни снимки и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Добијте ги одговорите што ви се потребни веднаш, охрабрувајќи го вашиот маркетинг тим да донесува одлуки засновани на податоци и да ги оптимизира стратегиите на кампањата.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Откријте Увид на клиентите

Дозволете Transkriptor да биде конечното решение за вашиот маркетинг тим да стекне длабоко разбирање за вашите клиенти преку анализа на нивните разговори, интервјуа и повратни информации. Со нашите вредни сознанија на дофат на раката, можете да донесувате информирани одлуки и да создавате влијателни кампањи кои даваат резултати.

marketing insight meetings

Управувајте со вашиот маркетинг тим

Transkriptor нуди сеопфатно решение за поедноставување на управувањето со вашиот маркетинг тим. Со нашата платформа, можете да го следите напредокот и да давате вредни повратни информации користејќи снимени интеракции и транскрибирани состаноци. Подигнете го управувањето со вашиот маркетинг тим со Transkriptor.

create team screen

Соработувајте со вашите колеги

Колаборативната платформа на Transkriptor може да ја подобри соработката и продуктивноста на вашиот маркетинг тим. Можете лесно да споделувате транскрипции, да работите заедно на белешките за состаноци и да користите увиди за да донесувате подобри одлуки.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот маркетинг тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ја вашата маркетинг стратегија

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки и снимање на увид.