за консултантски компании

Наполнете ги вашите консултантски состаноци

Користете го снимањето на состаноци напојуван со вештачка интелигенција за време на консултантски состаноци за да обезбедите автоматско земање белешки и снимање на увид.

Use Transkriptor to take notes on meetings

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Рационализирајте ги консултантски состаноци со помошник за вештачка интелигенција

Асистентот за состаноци на Transkriptor со вештачка интелигенција го рационализира процесот за консултанти како вас. Дозволете нашиот асистент автоматски да се придружува, снима и транскрибира вашите онлајн состаноци, со што ќе се ослободите да се фокусирате на давање вредни сознанија и препораки. Максимизирајте ја соработката и ангажирањето на состаноците додека Transkriptor забележува.

Automatic meeting notes

Добијте увид со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor

Поедноставете ја комуникацијата и добијте вредни сознанија без напор. Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашите консултантски разговори, видеа и гласовни снимки и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor , добијте брзи одговори на вашите прашања, давајќи ви овластување да обезбедите навремени и консултантски совети засновани на податоци.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Управувајте со вашиот консултантски тим

Transkriptor го олеснува следењето на перформансите на вашиот тим и следењето на напредокот. Со снимените интеракции и препишаните интервјуа, можете да ги процените нивните комуникациски вештини, да ги идентификувате силните страни и прецизно да ги посочите областите на кои им треба подобрување. Користете податоци во реално време за да обезбедите конструктивни повратни информации што ќе го овластат вашиот тим постојано да се подобрува и да постигнува одлични резултати.

create team screen

Соработувајте со вашите колеги

Со Transkriptor, вашиот консултантски тим може да остане информиран и на истата страница. Сите членови на тимот имаат пристап до снимки и транскрипти, што им помага да ги разберат очекувањата на клиентите и да работат кон заедничка визија.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот консултантски тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ги вашите консултантски состаноци

Трансформирајте го вашето управување со состаноци, земање белешки, снимање на увид и соработка со помош на Transkriptor!