За тимови за инженери и производи

Оптимизирајте ги инженерските состаноци

Подигнете ги состаноците на вашиот инженерски тим со снимање со ВИ. Снимајте белешки, добивајте увид и водете успешни резултати.

Meeting recorder for engineer

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Водете автоматски белешки за состаноци со помошник за вештачка интелигенција

Асистентот за состаноци на Transkriptor со вештачка интелигенција го поедноставува процесот за инженерите и тимовите за производи. Дозволете нашиот асистент автоматски да се придружува, снима и транскрибира вашите онлајн состаноци, дозволувајќи им на сите активно да учествуваат без оптоварување со белешки. Максимизирајте ја соработката во дискусии и развој на производи. Со автоматските белешки за состаноци, инженерите и тимовите за производи можат да се фокусираат на иновациите и да обезбедат висококвалитетни резултати.

Automatic meeting notes

Зголемете ја продуктивноста и документацијата

Зголемете ја продуктивноста и поедноставете ги процедурите за документација на вашиот инженерски тим со решението за транскрипција на Transkriptor. Снимајте технички разговори, сесии за бура на идеи и проектни состаноци без напор. Транскриптор гарантира подобра ефикасност и точност во инженерската документација.

audio to text for software engineer

Управувајте со вашиот инженерски тим

Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за разговорите, видеата и гласовните снимки на вашиот тим и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor , добијте брзи одговори на вашите прашања, давајќи им можност на инженерите и тимовите на производи да донесуваат одлуки засновани на податоци и да ги оптимизираат развојните процеси.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Управувајте со вашиот инженерски тим

Напредете го управувањето со вашиот инженерски тим со Transkriptor. Добијте вредни сознанија за перформансите на тимот, следете го напредокот и обезбедете конструктивна повратна информација користејќи снимени интеракции и транскрибирани интервјуа.

create team screen

Соработувајте со вашите колеги

Решението за транскрипција на состаноци на Transkriptor им овозможува на вашите инженерски тимови да соработуваат и да споделуваат знаење. Можете лесно да снимате и препишувате технички дискусии, прегледи на дизајн и состаноци на проекти. Овозможете ги вашите инженери ефективно да соработуваат и да поттикнат иновации со Transkriptor.

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот инженерски тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ги вашите инженерски состаноци

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки, снимање на увид и подобар исход.