За правници и правни консултанти

Автоматски препишете ги вашите правни интервјуа

Користете го снимањето состаноци напојуван со вештачка интелигенција за правење белешки, увид и поедноставување на вашите правни постапки.

Legal Transcription

На кој му веруваат повеќе од 1.000.000 луѓе од целиот свет.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Препишете ги вашите виртуелни состаноци

Асистентот за состаноци на Transkriptor со вештачка интелигенција го поедноставува процесот за правни работници, адвокати и правни консултанти. Нашиот асистент автоматски се придружува, снима и ги транскрибира вашите онлајн состаноци, заштедувајќи ви драгоцено време и напор. Фокусирајте се на активно учество во дискусии и правни прашања додека Transkriptor се грижи за бележењето.

Automatic meeting notes

Автоматизирање на снимање и земање белешки

Поедноставете ја правната комуникација и добијте вредни сознанија без напор. Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашите правни разговори, видеа и гласовни снимки и добијте веднаш одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Дозволете му на помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor да ви даде брзи одговори на вашите правни прашања, давајќи ви овластување да донесувате информирани одлуки и поефикасно да се справувате со правните прашања.

Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Зајакнете ја соработката во правниот тим

Соработката е клучна во правната професија, а Transkriptor помага да се подобри тимската работа во вашиот правен тим. Transkriptor е прилагоден да ги задоволи специфичните потреби на адвокатите, овозможувајќи ви да останете на истата страница, да користите снимени интеракции за да стекнете вредни сознанија и да одржувате детални белешки за состаноци кои промовираат споделување на знаење и водат до подобри резултати за вашата правна пракса.

Legal transcription

Препишете ги вашите правни снимки

Како правник, прецизноста и доверливоста се клучни во вашата професија. Транскриптор обезбедува напредна услуга за транскрипција напојувана со вештачка интелигенција. Нашето безбедно и ефикасно решение ви овозможува самоуверено да ги транскрибирате постапките во судницата, депонирањето, состаноците со клиентите или интервјуата, обезбедувајќи точност и доверливост за вашиот мир на умот.

legal file transcriber

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот правен тим и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ги вашите правни интервјуа

Користете го Transkriptor за да ја автоматизирате правната документација, земање белешки и увид и да ги поедноставите правните постапки.