За далечински тимови

Поедноставете ја далечинската комуникација

Користете снимање состаноци напојуван со вештачка интелигенција за да го надгледувате, управувате и информирате вашиот далечински тим.

Use Transkriptor to take notes on meetings

Доверба од повеќе од 100.000 компании од целиот свет за да се доловат состаноците.

Оценет како одлично 4,7/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Земете автоматски белешки за состаноци

Кажете му збогум на рачното земање белешки за време на виртуелни состаноци. Нашиот асистент беспрекорно се придружува, снима и ги транскрибира вашите онлајн состаноци, дозволувајќи им на сите од вашиот далечински тим целосно да се вклучат без оптоварување со фаќање белешки. Максимизирајте ја продуктивноста, подобрете ја соработката и информирајте го далечинскиот тим со функцијата за автоматски белешки за состаноци на Transkriptor .
Automatic meeting notes

Асистент со вештачка интелигенција на Transkriptor за далечински тимови

Поедноставете ја далечинската комуникација и добијте вредни сознанија без напор. Разговарајте со помошникот за вештачка интелигенција на Transkriptor за вашите разговори, видеа и гласовни снимки и добивајте инстант одговори. Нема повеќе да читате долги текстови или да слушате цели аудио снимки. Добијте ги одговорите што ви се потребни веднаш, охрабрувајќи го вашиот далечински тим да донесува информирани одлуки и да постигне подобри резултати.
Transkriptor AI Chat summarize your transcription

Подобрете ја соработката во вашиот тим

Максимизирајте ја соработката во вашиот далечински тим користејќи го нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Со Transkriptor, можете да ги снимите и препишете сите важни моменти од вашите онлајн состаноци за идна референца. Анализирајте ги разговорите, идентификувајте клучни сознанија и приспособете го вашиот пристап за да го подобрите следењето и соработката на проектот. Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот тим со Transkriptor.
note-taking

Управувајте со вашиот далечински тим

Транскриптор е алатка која обезбедува функции за снимање состаноци и транскрипција на интервјуа, создадени специјално за оддалечени тимови. Со оваа алатка, можете да стекнете увид во перформансите на вашиот тим, да го следите напредокот и да давате вредни повратни информации користејќи снимени интеракции и транскрибирани интервјуа. Со користење на нашето моќно решение, можете да го рационализирате управувањето со тимот и да ги доведете перформансите до нови височини.
create team screen

Надополнете ја продуктивноста на вашиот тим

Transkriptor е дизајниран да ја оптимизира продуктивноста во оддалечените тимови. Останете усогласени, искористете ги сознанијата од снимените интеракции и земајте сеопфатни белешки за состаноците што го олеснуваат споделувањето знаење и постигнуваат подобри резултати. Поканете колеги, споделете белешки од состанокот и соработувајте. 

Transcribe with your team.

Интегрирани решенија за вашите потреби

Отклучете го целосниот потенцијал на вашиот тим од далечина и максимизирајте ја продуктивноста со нашето моќно решение за снимање и транскрипција на состаноци. Контактирајте со продажниот тим за повеќе информации за интеграциите.

Цените

Месечно

Годишно

50% попуст!

за мали тимови

$30
$ 15 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта
 • Употребата се ресетира секој месец

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште
 • Употребата се ресетира секој месец

за мали тимови

$ 30 Месечно
 • 50 часа/месец/член
 • Централизирано наплата
 • Цена заснована на седишта

за Бизнис

Custom Pricing
 • Прилагодени интеграции
 • Пристап до API
 • Прилагоден домен
 • Употреба или цени засновани на седиште

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици што Transkriptor ги зема белешките за состаноци.

Англиски

united states

португалски

brazil

турски

turkey

шпански

spain

хебрејски

israel

француски

france

германски

germany

арапски

saudi arabia

бугарски

bulgaria

кинески

china

хрватски

croatia

чешки

czech republic

дански

denmark

холандски

netherlands

естонски

estonia

фински

finland

грчки

greece

хинди

india

унгарски

hungary

исландски

iceland

индонезиски

indonesia

ирски

ireland

италијански

italy

Јапонски

japan

корејски

south korea

латвиски

latvia

Литвански

lithuania

македонски

macedonia

малајски

malaysia

норвешки

norway

полски

poland

романски

romania

руски

russia

српски

serbia

словачки

slovakia

словенечки

slovenia

шведски

sweden

тајландски

thailand

украински

ukraine

виетнамски

vietnam

Зголемете ја вашата далечинска комуникација

Користете го Transkriptor за автоматизирање на управувањето со состаноци, земање белешки, снимање на увид и управување со тимови